Maatregelen omtrent Covid 19 virus

March 16 2020

Het Coronavirus (COVID-19) leidt tot diverse maatregelen en beperkingen. We doen er alles aan om hinder te voorkomen. Op deze manier brengen we je op de hoogte van de maatregelen die wij nemen om de risico’s te beperken. De gezondheid van iedereen staat hierin voorop.

Bezorgen en afhalen

Onze transporteurs hebben laten weten vooralsnog geen vertragingen te verwachten. Wel zullen we de bestellingen niet naar binnen tillen, geen handen geven en afstand bewaren. Orders afhalen bij ons in Meerkerk blijft mogelijk. De toiletten zijn niet beschikbaar tijdens het afhalen.

Bereikbaarheid

Via email, chat en telefoon zullen wij de komende weken op werkdagen tussen 08:30u en 17:00u bereikbaar zijn. We helpen en adviseren je graag als uw vragen heeft. Je zal niet door hebben dat onze collega’s mogelijk vanuit huis werken.

Productie in onze fabriek

Op dit moment draait onze productie gewoon door. We zetten gezamenlijk de schouders eronder. Met aangepaste veiligheidsregels zijn we in staat om de komende weken “gewoon” door te kunnen werken.

Bovenstaande maatregelen blinken niet uit in klantvriendelijkheid maar zijn noodzakelijk om de fysieke contactmomenten tot een minimum te beperken. Als we samen de schouders eronder zetten kunnen we samen verder.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking en wensen iedereen veel sterkte in deze tijd.

/files/corona.jpg