Nyheter

National (Dutch) holidays - Spring 2020

24 april 2020

We would like to inform you about the national (Dutch) holidays which occur in the following period. We kindly ask you to keep this in mind when placing or picking-up orders.

Maatregelen omtrent Covid 19 virus

16 mars 2020

Het Coronavirus (COVID-19) leidt tot diverse maatregelen en beperkingen. We doen er alles aan om hinder te voorkomen. Op deze manier brengen we je op de hoogte van de maatregelen die wij nemen om de risico’s te beperken. De gezondheid van iedereen staat hierin voorop.

Infobase: Ondergronden en kitten

22 januar 2020

Ondergronden en kitten moeten goed onderling verbinden, waardoor kitvoegen in de praktijk, duurzaam zullen functioneren, voor vele jaren.

Slimmer luchtdicht bouwen

20 november 2019

De huidige manier van luchtmeting brengt risico’s met zich mee. Connect Products meet met Ultrasoon geluid waarbij het bouwobject niet regen en/of winddicht hoeft te zijn.

Connect Products bedrijfsfilm

08 november 2019

Bekijk nu het pand van Connect Products in vogelvlucht.

Balie kokerdisplay nu verkrijgbaar

01 november 2019

Balie displays trekken vaak op het laatste moment nog even de aandacht van uw klanten. Een mooie en efficiënte manier om het Seal-it® assortiment van Connect Products te promoten. Ideaal voor op uw toonbank, bureau of balie.

Afwerk voegenkwartet in nieuwe verpakking

30 oktober 2019

Connect Products heeft recentelijk de afwerk voegenkwartet (4 stuks) in een nieuwe verpakking gestoken. De nieuwe verpakkingen is in lijn met ons huidige assortiment en zorgt voor meer herkenbaarheid.

Vernieuwde productlijn Cover-it

25 oktober 2019

Connect Products heeft recentelijk de Cover-it® productlijn in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe verpakkingen zorgen ervoor dat onze productlijn weer modern, herkenbaar en in lijn is met ons huidige assortiment.