Nieuws

Gesloten tijdens Hemelvaart en Pinksteren

13 mei 2022

In verband met de aankomende Pinksterdagen en Hemelvaartsdag is Connect Products op donderdag 26 mei, vrijdag 27 mei en maandag 6 juni gesloten. We vragen u hier rekening mee te houden bij het plaatsen of afhalen van bestellingen.

Vacature: Laboratoriummedewerker

06 april 2022

Heb jij een afgeronde opleiding in de richting van chemische technologie of heb je ervaring op een organisch- of anorganisch chemisch laboratorium? Dan is deze functie iets voor jou! Voor ons ultramodern R&D laboratorium zijn wij op zoek naar een laboratoriummedewerker. Voor deze uitdagende en leuke functie zoeken wij naar een enthousiaste starter met de volgende achtergrond.

Vacature: Inkoopmedewerker

06 april 2022

Heb jij een minimaal 2 jaar werkervaring in de inkoopsector en heb je mbo werk- en denkniveau? Dan is deze functie iets voor jou! Voor onze inkoopafdeling zijn wij op zoek naar een inkoopmedewerker. Voor deze uitdagende en leuke functie zoeken wij naar een enthousiaste starter met de volgende achtergrond:

Vacature: Marketeer

14 januari 2022

Als Marketeer de branding oppakken van jouw werkgever en de merken die er verkocht worden? In Meerkerk wordt je de kans geboden! Jij houdt je bezig met de on- en offline branding in deze fulltime marketingfunctie en verdien tot €3.500,- bruto per maand.

Gesloten tijdens de feestdagen en jaarwisseling

03 december 2021

Connect Products is gesloten van woensdag 22 december tot maandag 3 januari. Dinsdag 21 december is de laatste dag dat wij uw bestelling kunnen aannemen en verzenden. Vanaf maandag 3 januari staan wij weer tot uw beschikking.

Vacature: Administratief medewerker

25 augustus 2021

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het invoeren en beheren van verschillende data in ons software systeem en ondersteun je de afdeling inkoop. In deze functie werk je als spil tussen de afdelingen logistiek, planning, inkoop en productie.

Bereikbaarheid 24 juni 2021

23 juni 2021

Beste Relatie, Donderdag 24 juni 2021 zijn we vanaf 14.30 op ons zakelijk kantoornummer niet meer bereikbaar in verband met het afscheid van onze collega André Kouvelt die met pensioen gaat.

Nationale feestdagen - Lente 2021

06 mei 2021

Wij willen u graag informeren over de nationale feestdagen welke de komende periode gaan plaatsvinden. We vragen u hier rekening mee te houden bij het plaatsen van bestellingen of afhalen.