Nieuws

Gesloten Hemelvaart en Pinksteren

15 mei 2023

Op 18, 19 en 29 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaart en Pinksteren. Dit betekent dat wij op deze dagen geen bestellingen kunnen aannemen en verzenden.

Gesloten Tweede Paasdag

07 april 2023

In verband met het paasweekend zijn wij aankomende maandag 10 april gesloten. We vragen u hier rekening mee te houden bij het plaatsen of afhalen van uw bestellingen. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw vertegenwoordiger.

Trainingsplicht voor gebruik PU-producten

08 maart 2023

Op 4 augustus 2020 is door de Europese autoriteiten onder de verordening 'REACH' een nieuwe beperking op diisocyanaten gepubliceerd. Dit is een groep chemicaliën die door zijn reactiviteit veel wordt gebruikt in PU-producten. Deze beperking is bedoeld om irritatie van de luchtwegen en de huid te voorkomen die mogelijk wordt veroorzaakt door diisocyanaten. De betreffende PU-producten dragen sinds vorig een zin op het etiket die de vereiste van training aangeeft. Alle professionele en industriële gebruikers moeten 18 maanden later, uiterlijk op 24 augustus 2023, zijn opgeleid en gecertificeerd.

Nieuwe accountmanager

06 maart 2023

Wij stellen u graag voor aan Wilco. Wilco is op 1 maart bij ons gestart als Accountmanager en houdt zich binnen zijn functie onder meer bezig met relatiebeheer. Wilco heeft ruim 11 jaar ervaring in de lijmen- en kittenbranche en is daarmee een enorme aanwinst voor het team van Connect Products.

Vacature: Magazijnmedewerker

31 januari 2023

Wij zijn op zoek naar een Magazijnmedewerker! Binnen deze functie ben jij samen met je collega`s dagelijks bezig om het logistieke proces in goede banen te leiden. Je houdt je onder meer bezig met het verzendklaar maken van bestellingen, het laden en lossen van goederen en diverse administrative afhandelingen. Daarbij zoeken wij iemand die stressbestendig, resultaatgericht en een echte teamplayer is.

Wij staan dit jaar op de BouwBeurs!

17 januari 2023

De grootste bouwgerelateerde beurs van Nederland staat dit jaar in het teken van duurzame en toekomstbestendige oplossingen in de bouw. Tijdens de BouwBeurs presenteren wij ons complete en gevarieerde assortiment. Graag laten wij vakprofessionals kennis maken met ons bedrijf en onze duurzame kitten, lijmen en PU-schuimen.

Connect Products wenst u fijne feestdagen!

23 december 2022

Namens het hele team van Connect Products wensen wij u ontzettend fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2023 toe! Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Connect Products gedurende het afgelopen jaar en graag tot volgend jaar!

Gesloten tijdens de feestdagen

12 december 2022

Van 21 december 2022 tot en met 1 januari 2023 zijn wij gesloten in verband met de feestdagen. Dinsdag 20 december is de laatste dag dat wij uw bestelling kunnen aannemen en verzenden. Woensdag 21 december is onze laatste leverdag van dit jaar.