Nieuws

Aantal kokers per doos wijzigt van 24 naar 12 stuks

16 september 2022

Deze maand wijzigt het aantal Seal-it® kit- en lijmkokers per doos. In plaats van 24 stuks, zal een doos voortaan 12 kokers bevatten. Deze overgang vindt gefaseerd plaats per product en per kleur. Ons bestelportaal en onze prijslijst wordt hierop aangepast.

Kleuruitbreiding Seal-it® 216 SILICON-SA serie

01 september 2022

Belangrijke mededeling! Onze Seal-it® 216 SILICON-SA serie is in kleur uitgebreid. Vanaf heden zijn de kitten in kokerverpakking (310ml) binnen deze serie ook verkrijgbaar in de kleuren linseygrijs, buxy, jasmijn, antraciet en pergamon. Voor de worstverpakking (400ml) geldt dat de kitten nu ook verkrijgbaar zijn in basaltgrijs, pergamon en zwart. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw vertegenwoordiger

De hele zomer bereikbaar!

15 juli 2022

Gedurende de hele zomerperiode, inclusief de bouwvak, blijft Connect Products gewoon open volgens onze reguliere openingstijden en zijn wij bereikbaar via onze vaste contactgegevens.

Gesloten tijdens de feestdagen en jaarwisseling

03 december 2021

Connect Products is gesloten van woensdag 22 december tot maandag 3 januari. Dinsdag 21 december is de laatste dag dat wij uw bestelling kunnen aannemen en verzenden. Vanaf maandag 3 januari staan wij weer tot uw beschikking.

Vernieuwde Seal-it® productcatalogus

01 december 2020

Onze vernieuwde Seal-it® productcatalogus is uit! Vraag hem nu aan bij uw vertegenwoordiger of download de productcatalogus digitaal van onze website.

Connect Products 10 jaar!

01 oktober 2020

Connect Products 10 jaar!

Nieuw product: PU-schuim adapters (5 stuks)

04 september 2020

Maak van uw pistoolschuim (NBS) aansluiting in een handomdraai een pistoolschuim met slang aansluiting. Dit kan met de NBS Gunfoam adaptor slang van Connect Products BV en is zeer makkelijk te bevestigen. Deze adapter maakt het mogelijk om tussen zeer kleine ruimtes (precisie) te kunnen vullen.

SKZ certificaat behaald

16 juni 2020

Connect Products BV heeft volgens uitgebreide testmethoden het SKZ certificaat behaald.