Nieuws

Wij staan dit jaar op de BouwBeurs!

17 januari 2023

De grootste bouwgerelateerde beurs van Nederland staat dit jaar in het teken van duurzame en toekomstbestendige oplossingen in de bouw. Tijdens de BouwBeurs presenteren wij ons complete en gevarieerde assortiment. Graag laten wij vakprofessionals kennis maken met ons bedrijf en onze duurzame kitten, lijmen en PU-schuimen.

Vacature: Accountmanager

09 januari 2023

Voor de regio Oost-Nederland zijn wij op zoek naar een Accountmanager Bouw. Heb jij minimaal 5 jaar commerciële werkervaring in een vergelijkbare functie en heb je mbo/hbo werk- en denkniveau? Dan is deze functie iets voor jou! Kijk op voor meer informatie.

Connect Products wenst u fijne feestdagen!

23 december 2022

Namens het hele team van Connect Products wensen wij u ontzettend fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2023 toe! Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Connect Products gedurende het afgelopen jaar en graag tot volgend jaar!

Gesloten tijdens de feestdagen

12 december 2022

Van 21 december 2022 tot en met 1 januari 2023 zijn wij gesloten in verband met de feestdagen. Dinsdag 20 december is de laatste dag dat wij uw bestelling kunnen aannemen en verzenden. Woensdag 21 december is onze laatste leverdag van dit jaar.

Nieuwe Inkoopmedewerker

18 november 2022

Wij stellen u graag voor aan Anne. Anne is op 1 september begonnen als Inkoopmedewerker en is binnen zijn functie onder meer verantwoordelijk voor diverse inkoopwerkzaamheden. Daarbij is hij de spil tussen de afdelingen logistiek, planning, inkoop en productie.

Klantenportaal

16 november 2022

Maakt u al gebruik van ons digitaal klantenportaal? In deze gepersonaliseerde en beveiligde online omgeving kunt u belangrijke zaken omtrent het bestellen van de Seal-it® en Cover-it® producten bij Connect Products eenvoudig organiseren en beheren.

Aantal kokers per doos wijzigt van 24 naar 12 stuks

16 september 2022

Deze maand wijzigt het aantal Seal-it® kit- en lijmkokers per doos. In plaats van 24 stuks, zal een doos voortaan 12 kokers bevatten. Deze overgang vindt gefaseerd plaats per product en per kleur. Ons bestelportaal en onze prijslijst wordt hierop aangepast.

Kleuruitbreiding Seal-it® 216 SILICON-SA serie

01 september 2022

Belangrijke mededeling! Onze Seal-it® 216 SILICON-SA serie is in kleur uitgebreid. Vanaf heden zijn de kitten in kokerverpakking (310ml) binnen deze serie ook verkrijgbaar in de kleuren linseygrijs, buxy, jasmijn, antraciet en pergamon. Voor de worstverpakking (400ml) geldt dat de kitten nu ook verkrijgbaar zijn in basaltgrijs, pergamon en zwart. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw vertegenwoordiger