Nieuws

De Seal-it® 250 SILICON-ALL Off-white en Linseygrijs koker (310ml) zijn gesaneerd

07 maart 2024

De Seal-it® 250 SILICON-ALL Off-white en Linseygrijs koker (310ml) zijn gesaneerd. eze twee kleuren blijven echter behouden in het ons assortiment!

Wilco keert terug bij Connect Products

04 maart 2024

Oude liefde roest niet. Na een kort intermezzo elders heeft Wilco besloten terug te keren naar Connect Products.

Afscheid Hennie de Romijn

09 februari 2024

Wij willen u op de hoogte stellen van een belangrijke verandering binnen ons bedrijf. Met gemengde gevoelens delen wij mede dat Hennie de Romijn, onze gewaardeerde accountmanager en één van de grondleggers van Connect Products BV, heeft besloten om het bedrijf per 29 maart a.s. te verlaten.

Nieuwe exportmedewerker

18 januari 2024

Graag willen wij u ook voorstellen aan Claudia. Claudia is op 1 december 2023 in dienst getreden en vervult de functie van Export medewerker binnendienst. In deze rol zorgt zij ervoor dat het gehele orderproces soepel verloopt. Daarnaast zal zij zich onder andere bezighouden met aftersales.

Nieuwe productmanager

15 januari 2024

Afgelopen week hebben wij Suzanne mogen verwelkomen in ons team! Als Marketing & Productmanager zal Suzanne zich richten op onder andere de online als offline (product)marketing van Connect Products.

Wij wensen u fijne feestdagen!

22 december 2023

Namens het hele team van Connect Products wensen wij u fijne feestdagen en alvast een gelukkig, gezond en voorspoedig 2024. Bedankt voor uw vertrouwen in Connect Products gedurende het afgelopen jaar en graag tot volgend jaar!

Nieuwe Accountmanager

12 december 2023

Wij stellen u graag voor aan onze nieuwe collega Berry Jansen. Berry is op 1 december begonnen als Accountmanager en gaat zich binnen zijn functie onder meer bezig houden met relatiebeheer. Met zijn 14 jaar ervaring als Accountmanager bij een technische groothandel, brengt Berry veel waardevolle expertise met zich mee.

NIEUW: Seal-it® 732 TIXBOND-PU D4

05 december 2023

Nadat wij onlangs ons assortiment lijmen hebben verrijkt met de Seal-it® 730 WOODBOND D3 en Seal-it® 731 CONSTRUCTBOND-PU D4 , is deze watervaste, vullende constructielijm op PU basis de volgende in de rij.