News

Gesloten tijdens Hemelvaart en Pinksteren

May 13 2022

In verband met de aankomende Pinksterdagen en Hemelvaartsdag is Connect Products op donderdag 26 mei, vrijdag 27 mei en maandag 6 juni gesloten. We vragen u hier rekening mee te houden bij het plaatsen of afhalen van bestellingen.

Vacature: Laboratoriummedewerker

April 06 2022

Heb jij een afgeronde opleiding in de richting van chemische technologie of heb je ervaring op een organisch- of anorganisch chemisch laboratorium? Dan is deze functie iets voor jou! Voor ons ultramodern R&D laboratorium zijn wij op zoek naar een laboratoriummedewerker. Voor deze uitdagende en leuke functie zoeken wij naar een enthousiaste starter met de volgende achtergrond.

Vacature: Medewerker inkoop

April 06 2022

Heb jij een minimaal 2 jaar werkervaring in de inkoopsector en heb je mbo werk- en denkniveau? Dan is deze functie iets voor jou! Voor onze inkoopafdeling zijn wij op zoek naar een inkoopmedewerker. Voor deze uitdagende en leuke functie zoeken wij naar een enthousiaste starter met de volgende achtergrond:

Vacature: Marketeer

January 14 2022

Als Marketeer de branding oppakken van jouw werkgever en de merken die er verkocht worden? In Meerkerk wordt je de kans geboden! Jij houdt je bezig met de on- en offline branding in deze fulltime marketingfunctie en verdien tot €3.500,- bruto per maand.

Bereikbaarheid 24 juni 2021

June 23 2021

Beste Relatie, Donderdag 24 juni 2021 zijn we vanaf 14.30 op ons zakelijk kantoornummer niet meer bereikbaar in verband met het afscheid van onze collega André Kouvelt die met pensioen gaat.

National (Dutch) holidays - Spring 2021

May 06 2021

We would like to inform you about the national (Dutch) holidays which occur in the following period. We kindly ask you to keep this in mind when placing or picking-up orders.

Connect Products bestaat 10 jaar!

October 01 2020

Connect Products 10 jaar!

Nieuw product: PU-schuim adapters (5 stuks)

September 04 2020

Maak van uw pistoolschuim (NBS) aansluiting in een handomdraai een pistoolschuim met slang aansluiting. Dit kan met de NBS Gunfoam adaptor slang van Connect Products BV en is zeer makkelijk te bevestigen. Deze adapter maakt het mogelijk om tussen zeer kleine ruimtes (precisie) te kunnen vullen.