Over ons

Connect Products is een toekomst gericht bedrijf, die gespecialiseerd is in de productie, ontwikkeling, advisering en distributie van Seal-it® kitten, lijmen en pu-schuimen voor duurzame voegafdichting in bouw- en beglazingssystemen en het verlijmen en monteren van vele bouwcomponenten in industriële- en bouwtechnische constructies. Daarnaast leveren wij Cover-it® tijdelijke afdek- en beschermingsmaterialen, voor vloeren, trappen, ruiten e.d. 

Wij beschikken over een uiterst toegewijde en ervaren organisatie, met visie en heldere kijk op de markt, welke zich onderscheid door kwaliteit, kennis en service, een team van specialisten staat klaar om u maximaal te ondersteunen.

Technologie, praktijkkennis en klantenwensen vormen de basis voor onze productontwikkeling, met als resultaat een gespecialiseerd en breed assortiment. Seal-it® en Cover-it® producten garanderen constante topkwaliteit, duurzame en efficiënte oplossingen, voor succesvolle toepassingen, tijdens nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten.

Kwaliteit

Connect Products stelt hoge kwaliteitseisen aan haar producten en organisatie, bepalende factoren voor een optimaal bouwresultaat en een goede samenwerking met opdrachtgevers en afnemers, in elke fase van het bouwproces.

Kennis

Cover-it® en Seal-it® high-end producten worden permanent onderworpen aan zeer grondig onderzoek en effectieve ontwikkeling, volgens de laatste stand der techniek en nieuwe inzichten, kwaliteit en innovatie staat hierbij voorop.

Service

Service- en klantgerichtheid, flexibiliteit, het actief meedenken, optimale logistiek, korte levertijden, expertise, advies, kennisdeling, projectbegeleiding en duurzame productgarantie is onze kracht. Klanttevredenheid onze doelstelling!

Innovatie

Cover-it® en Seal-it® zijn efficiënte bouwproducten, welke tijd en geld besparen, door slimme innovaties. Essentieel voor een meer winstgevende, veilige en duurzame afronding van uw projecten. Goed materiaal is het halve werk!

Specialistisch

Cover-it® en Seal-it® producten zijn er in variërende kwaliteiten, speciaal ontwikkeld voor specifieke toepassingen en omstandigheden, zijn bovendien perfect verwerkbaar, voor optimaal gebruikersgemak en het beste eindresultaat!

Onderscheid

Cover-it® en Seal-it® producten worden uiterst zorgvuldig geproduceerd, geheel conform eigen specificaties, welke onderscheiden in kwaliteit en unieke producteigenschappen, deze producten zijn tevens in private label verkrijgbaar.

Over ons | Connect Products

Over ons