Afscheid Hennie de Romijn

February 09 2024

Wij willen u op de hoogte stellen van een belangrijke verandering binnen ons bedrijf. Met gemengde gevoelens delen wij mede dat Hennie de Romijn, onze gewaardeerde accountmanager en één van de grondleggers van Connect Products BV, heeft besloten om het bedrijf per 29 maart a.s. te verlaten. Hennie heeft gedurende zijn jarenlange dienstverband een onschatbare bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. Zijn toewijding, expertise en enthousiasme zullen zeker gemist worden.


Hennie zal de komende periode gebruiken om zijn werkzaamheden over te dragen en persoonlijk afscheid te nemen. Daarna is het tijd om te reizen, vrijwilligerswerk te gaan doen en te genieten van zijn vrije tijd. 

 

Wij zijn actief op zoek naar een geschikte opvolger voor Hennie en zullen u op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen op dit gebied. In de tussentijd vragen wij om uw begrip en medewerking tijdens deze overgangsperiode.

 

Namens het hele team, willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om Hennie te bedanken voor zijn toewijding, inzet en de positieve impact die hij heeft gehad op ons bedrijf en de relaties met onze klanten. Zijn kennis en ervaring hebben ons geholpen om onze doelen te bereiken en onze positie in de markt te versterken.

 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van bovenstaand, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

/files/240209-vertrek-hennie-02.png